Navega cap amunt
Inicia

 Continua la programació d'estiu de Joventut amb Monòlegs Desconfinats a Escena

08/07/2020
Gabinet de Comunicació
Eugeni Alemany, Patricia Espejo, Pilu Fontán i Rocío Ladrón de Guevara posaran la nota còmica durant tres nits de juliol als jardins de l'Antic Casino d’AHM


La programació del Desescalem Fest de la Regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt continua durant el mes de juliol amb tres nits de dijous de Monòlegs Desconfinats a Escena. 

El primer serà el 9 de juliol en què el còmic televisiu Eugeni Alemany posarà en escena el seu monòleg En persona guanye, un espectacle còmic per a tots els públics, que a manera de xou, davall l'aparença d'un monòleg, juga amb la improvisació i la irreverència teatral del cabaret, la interacció amb el públic i el ritme frenètic característics dels programes de televisió en directe. 

El periodista, presentador, guionista i showman de Sueca (la Ribera Baixa) ha desenvolupat la seua carrera professional en diferents televisions, tant nacionals com autonòmiques, així com en el teatre. Va començar com a guionista i reporter en l’extinta Canal 9 on va destacar com a còmic per la seua capacitat d'improvisació. Va continuar treballant en diferents programes de la televisió autonòmica fins a fer el salt a la televisió nacional i formar part de l'equip de reporters del programa Caiga Quien Caiga de Telecinco. Va continuar la seua carrera en la televisió valenciana, així com en la local Levante TV i actualment es troba presentant dos concursos en À Punt. A més, és molt actiu en xarxes socials des d'on va posar en marxa la iniciativa #PaellaEmoji o, més recentment, ha amenitzat el confinament amb els seus vídeos sobre com passar la quarantena.

Els monòlegs continuaran el següent dijous, 16 de juliol, amb l'actriu i guionista valenciana Patricia Espejo que portarà el monòleg Hablando sola, un espectacle del segle XXI, transgressor, valent i irreverent apte per a majors de 18 anys. I, finalment, serà el duo format per les valencianes Pilu Fontán i Rocío Ladrón de Guevara que posaran en escena, el 23 de juliol, Sobrevivint a l’adolestrenta, un monòleg que explica la no-crisi dels trenta anys, apte per a majors de 16 anys. Els tres monòlegs començaran a les 22 hores.

Per a poder disfrutar d'estos espectacles caldrà reservar entrada en notikumi​ ja que l'aforament és limitat.