Navega cap amunt
Inicia

 Finalitzades les obres de les noves pistes de patinatge i d’skate

23/02/2021
Gabinet de Comunicació
La Delegació d'Esports ha invertit 200.000 € en estes infraestructures que complementen l'oferta del Poliesportiu Municipal


El Poliesportiu Municipal disposa de dos noves instal·lacions que complementen l'oferta d'esports de patins (skate, escooter, patinatge artístic, etc.). Acaben de finalitzar les obres de la pista de patinatge i la instal·lació dels mòduls de la pista d’skate, que estan situades al costat de la pista d'hoquei, en el lloc que ocupava el camp de futbol-7. D'esta manera, estan juntes les tres instal·lacions de patinatge, tal com indica el Pla Director d'Instal·lacions Esportives.

La pista de patinatge ocupa una superfície de 800 m² i la d’skate pot ser un referent en l'àmbit nacional. Es tracta d'una moderna pista adaptada a les diferents modalitats esportives sobre rodes. El contracte d'execució de les obres va ser adjudicat a l'empresa Equidesa S.L., per un import de 201.499 € (IVA inclòs).

De moment, no poden utilitzar-se estes dos pistes fins que les normes contra la pandèmia ho permeten. Actualment, les instal·lacions municipals poden ser utilitzades per equips o esportistes que competisquen en l'àmbit nacional, i a Sagunt no n'hi ha en els esports que es practiquen en estes dos instal·lacions.

El delegat de Contractació i anterior delegat d'Esports, Javier Raro, ha destacat que estos dos nous equipaments responen a una demanda ciutadana: «Dotar el Poliesportiu d'esta pista d’skate era un dels objectius de la legislatura, perquè és una instal·lació altament demandada i que a més està reflectida en el Pla Director d'Instal·lacions Esportives». Raro ha afegit que ara «cal esperar que els usuaris puguen utilitzar-la al més prompte possible i que complisca els objectius per als quals està dissenyada».

Per la seua banda, el delegat d'Esports, Javier Timón, ha mostrat la seua satisfacció, «ja que es dona compliment a un projecte demandat pels clubs usuaris d'estes instal·lacions i ha comptat amb la seua col·laboració en el disseny, la qual cosa hem d'agrair des de l'Ajuntament». A més, ha destacat el treball realitzat pels departaments d'Esports i Contractació i «en el meu cas, he d'agrair les gestions realitzades per Javier Raro, com a regidor de Contractació i anterior regidor d'Esports».