Navega cap amunt
Inicia

 Sagunt a Escena presenta “Juicio y muerte de Sócrates” i “Avec le temps” de Claire Ducreux i Toni Mira

10/08/2020
Gabinet de comunicació
“Juicio y muerte de Sócrates” serà a la Casa dels Berenguer el 10 i 11 d'agost a les 22 hores. La dansa de Claire Ducreux i Toni Mira es podrà disfrutar a la pujada al Castell el dimarts 11 a les 20 hores

Sagunt a Escena torna a programar enguany l'espectacle Juicio y muerte de Sócrates de la companyia Scaena Graecolatina, que va obtindre un gran èxit en les seues representacions l'any passat a la Casa dels Berenguer.

En l'edició d'enguany es representarà al mateix lloc, la Casa dels Berenguer, els dies 10 i 11 d'agost a les 22 hores. L'espectacle vertebrat en dos parts, recull primer els moments de més tensió viscuts durant el juí al qual van sotmetre Sòcrates, acusat d'introduir noves divinitats a Atenes i de corrompre la joventut. En el qual va ser condemnat a mort.

En la segona part de l’espectacle, l'acció transcorre a la presó, on el filòsof rep la visita dels seus amics més fidels, que li proposen la fugida. Actualment, la seua figura continua sent un referent de valors ètics imperibles.

D'altra banda, també torna la dansa a Sagunt a Escena després de l'estrena en el Teatre Romà de l'espectacle de Sol Picó, amb la companyia de Claire Ducreux i Toni Mira i el seu espectacle Avec le temps que es podrà veure el dimarts, 11 d'agost, a les 20 hores en la pujada al Castell.

Cal assenyalar que els dos espectacles seran gratuïts fins completar l'aforament i es troben dins del cicle Off Romà.