Navega cap amunt
Inicia

 L'artista local Alba Moreno exposa sl Mario Monreal les seues fotografies en una mostra titulada ‘La fábula del ser’

08/07/2020
Gabinet de Comunicació
La sèrie de 35 fotografies que explora els mites i tabús que perseguixen a les dones en relació amb el seu cos es podrà visitar del 9 al 31 de juliol

L'artista local Alba Moreno exposa al Centre Cultural Mario Monreal la mostra La fábula del ser, una sèrie de 35 fotografies que convida a la reflexió i explora els mites i tabús que continuen perseguint a les dones en relació amb el seu cos. L'exposició es podrà visitar a partir de demà, 9 de juliol, fins al 31 del mateix mes en horari de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores.

Este projecte, dividit en tres seccions, reflexiona sobre els cànons de bellesa irreals que promou la nostra societat i que limiten l'acceptació i llibertat de les dones a decidir sobre el seu propi cos, així com sobre l'estigmatització i violència que patixen els qui no seguixen les obligacions estètiques establides, per les quals es veuen obligades a justificar en cada moviment.

L'interés de la idea discursiva d'este projecte es fonamenta, segons l'autora, «per una necessitat de denunciar la posició i el tracte que patixen les dones en un sistema com este, fent-nos sentir malament amb el nostre propi cos, no habitant-lo, sinó vivint-lo com un estrany al qual modelar a favor d'uns altres».

Alba Moreno és natural del Port de Sagunt i graduada en Comunicació Audiovisual, d'ací la seua afició per la fotografia. El Treball Final de Grau el va dedicar a reflexionar sobre els cànons de bellesa femenins, treball que va inspirar la mostra de fotografies inèdites La fábula del ser.