Navega cap amunt
Inicia

 El Ple de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat per unanimitat l'adjudicació del contracte d'obra de l'IES Nº5

28/05/2020
Gabinet de Comunicació
Amb un import de 8 391 331 €, IVA inclòs, l'empresa DOALCO construirà en un termini de 20 mesos el nou edifici situat al Port de SaguntEl Ple de la Corporació Municipal ha aprovat per unanimitat l'adjudicació del contracte d'obra de l'Institut d'Ensenyament Secundari Nº5 del Port de Sagunt a l'empresa DOALCO per un import de 8 391 331,20 €, IVA inclòs. Es tracta de la construcció inclosa en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, la gestió de la qual va ser delegada a l'Ajuntament de Sagunt.

El següent pas serà el lliurament de documents per part de l'empresa adjudicatària que tindrà un termini de 20 mesos per a la construcció, una vegada el consistori i l'empresa signen el contracte i l'acta de replanteig que donarà inici oficial al termini de les obres.

El nou institut, que se situarà en l'encreuament del carrer Periodista Azzati amb l'avinguda Arquitecte Alfredo Simón, constarà de 24 unitats d'Educació Secundària i 8 unitats de Batxillerat. L'edifici ordena el programa en dos volums principals, de dos i tres plantes, sent el de dos plantes el que alberga els espais administratius, així com les aules de Batxillerat, mentre que el bloc de tres plantes, integra tot el programa d'Educació Secundària. La cafeteria se situa en la planta baixa del bloc sud i les edificacions esportives se situen al sud de la parcel·la, mentre que la resta d'espai no ocupat es destina a pistes esportives i zona de jocs, tal com consta en el projecte.​