Navega cap amunt
Inicia

 El Mario Monreal acull una producció de dansa que reflexiona sobre el caràcter contradictori del que és cultura

18/02/2020
Gabinet de Comunicació
Dissabte que ve, 22 de febrer, a càrrec de la companyia La Siamesa
 
La delegació de Cultura ha programat per a este dissabte, 22 de febrer, la producció de dansa Santa Cultura, dirigida i coreografiada per l'artista del Port de Sagunt, Ángela Verdugo, de la companyia La Siamesa. Este espectacle que forma part de la programació d'hivern, està destinat a tots els públics i començarà a les 19.30 hores en el Centre Cultural Mario Monreal.

Santa Cultura és una nova producció de dansa contemporània de la companyia de teatre La Siamesa. És la segona part d'una trilogia que va començar amb l'obra A-normal o la oveja errante, que va aconseguir dos nominacions en els Premis Arts Escèniques Generalitat Valenciana 2019 com a millor espectacle de dansa i a la millor ballarina.

Esta obra representa que la cultura, igual que la religió, té una naturalesa contradictòria, extraordinàriament complexa i polifacètica. Una peça universal i omnipresent, com la religió, com Déu, per això, segons expressa la companyia, es parla de la Santa Cultura. La contracultura com a esperó de la cultura.

L'espectacle, en castellà i d'una duració de 80 minuts, té un preu de 7 euros.