Navega cap amunt
Inicia

 La Junta de Govern Local adjudica 58.437 euros per a la redacció de projectes que executaran reformes en centres educatius

20/09/2019
Gabinet de Comunicació
Esta adjudicació es basa en la redacció de diferents projectes i la direcció de les obres per a millorar les instal·lacions de diversos col·legis del municipi

La Junta de Govern Local ha aprovat hui l'adjudicació de la redacció de projectes i direcció d'obres per a executar reformes en diferents centres educatius públics del municipi. L'import destinat per a l'adjudicació dels lots del contracte de servicis de redacció d'estos projectes, que s'emmarquen en el programa Edificant, ascendix a 58.437,32 euros (IVA inclòs).

Concretament, el primer dels lots es referix a la redacció del projecte i la direcció de l'obra sobre la reforma de la instal·lació elèctrica i calefacció del CEIP Villar Palasí a càrrec de l'empresa Urbanistas Ingenieros S.A. per un import d'11.991,10 euros. D'altra banda, el segon lot es destina al CEIP Maestro Tarazona per a realitzar esta mateixa operació, la redacció i direcció de l'obra del projecte sobre la reforma de la instal·lació elèctrica i calefacció, a càrrec de l'empresa Vielca Ingenieros S.A. per 13.416,48 euros.

El següent lot, que també contempla el mateix projecte de reforma de la instal·lació elèctrica i de la calefacció del CEIP Ausiàs March i del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo ascendix a 12.544,40 euros i la seua redacció i direcció està a càrrec de l'empresa Investigación y Control de Calidad S.A. (INCOSA). La redacció i direcció de l'obra del lot cinc, denominat ‘instal·lació d'ascensors en el CEIP Vilamar i en el CEIP Cervantes’ és a càrrec de l'arquitecte Isidro Peris Arnau per 4.815,80 euros.


Fotografia d'arxiu del CEIP Villar Palasí

Finalment, la redacció i direcció de l'obra del lot sis, que pretén millorar les zones exteriors del CEIP Baladre, Vilamar, Cervantes i Mediterrani, s'ha adjudicat a l'arquitecte Josep Cano Pérez, i l'import ascendix a 15.669,50 euros. Tots estos imports, que ja inclouen IVA, són pluriennals, és a dir, que en estendre's l'execució del contracte al pròxim exercici 2020, la distribució de la despesa d'adjudicació per cadascun dels lots es realitzarà tal com es recull en el plec de clàusules administratives, un 60% del pressupost es destinarà per a este exercici i el 40% restant per al pròxim.

Pel que respecta al lot denominat ‘reforma de la instal·lació elèctrica i de la instal·lació de la calefacció’ del CEIP Baladre i Baladre Infantil ha quedat desert, la qual cosa no implica que es deixe de realitzar este projecte, sinó que s'executarà per una altra via. La redacció i direcció de l'obra, en este cas, ascendix a un màxim de 12.342 euros, IVA inclòs, segons s'establia en el plec de condicions.

Segons ha declarat el regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, “s'ha fet un pas important i necessari per a poder realitzar la inversió prevista en els centres educatius dins del programa Edificant, el qual afecta a diferents col·legis de la ciutat, amb l'objectiu de millorar significativament les seues instal·lacions elèctriques, de calefacció, d'accessibilitat i adequació dels patis”. En este sentit, Tarazona considera que els projectes previstos cada vegada estan més a prop i ha explicat que “a partir d'este moment, les empreses adjudicades per a realitzar la redacció del projecte i la direcció d'obra tenen 15 dies per a elaborar la memòria valorada de la intervenció, que s'enviarà a la Conselleria d'Educació per a rebre la competència definitiva i poder dur a terme les reformes previstes en els col·legis”.​