Navega cap amunt
Inicia

 Continua l’alerta groga per pluges i tempestes a Sagunt

20/09/2019
Gabinet de Comunicació
Les previsions apunten a cels nuvolosos, pluges febles i tempestes durant el cap de setmana


Inundacions en el barranc de Gausa del passat mes de maig de 2019

El litoral nord de València continua en alerta per les pluges. L'Agència Estatal de Meteorologia situa a gran part de la Comunitat Valenciana en alerta groga davant el retorn de pluges i tempestes.

Pel que fa a Sagunt, la jornada estarà marcada per un temps bastant insegur i amb atmosfera inestable, la qual cosa es traduirà en un dia gris i ennuvolat. Els cels nuvolosos seran evidents durant el matí, podent produir-se algun ruixat feble i intermitent, mentre que a partir de migdia s'intensifica la possibilitat de pluja i tempesta. D'esta manera, segons les previsions, es produiran pluges febles, però existix una alta probabilitat de tempestes amb vent que bufe direcció est.

Quant a les temperatures, s'espera un lleuger descens, situant les màximes en els 25 graus i les mínimes en els 20. Per al cap de setmana la situación serà similar amb jornades marcades per la nuvolositat i la tempesta.

A causa d'esta situació, es recomana a veïns i veïnes extremar les precaucions en encreuaments, guals inundables i altres zones conflictives, així com a respectar la senyalització que es puga col·locar en estos punts.