Navega cap amunt
Inicia

 Noves experiències i coneixements en tècniques de modelatge 3D per als més jóvens

22/07/2019
Gabinet de Comunicació
El “Campus Modelatge 3D” com a colofó d'un mes de juliol replet d'activitats i diversió amb molt d’èxit de l’edició Campus Jove 2019


Esta setmana comença l'últim Campus Jove 2019 dels proposats per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, el “Campus Modelatge 3D”.

El Campus Jove ha sigut un èxit en la seua primera edició. S'han completat totes les places disponibles comptant amb 12 xics i xiques que repetixen experiència d'altres campus realitzats este mes. Són jóvens nascuts entre 2003 i 2007 que arriben amb un plus d'energia i ganes d'aprendre el món del modelatge 3D i totes les seues tècniques, en una setmana que disfrutaran de diverses activitats programades per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt.


 

L'estiu és el moment idoni per poder realitzar totes aquelles activitats que ens atrauen durant el curs però que és difícil traure temps lliure durant tot l'any, per això mateix la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt va proposar la realització de cinc campus al llarg de tot el mes de juliol, que han complit amb totes les seues expectatives, deixant un molt bon sabor de boca a tots aquells xics i xiques que han participat en les seues activitats. En este cas ens centrem en el “Campus Modelatge 3D”, en el qual els més jóvens coneixeran tots els secrets del modelatge 3D, comptant amb les ferramentes Tinkercard i Sculptris, per a tècniques de modelatge i creació de personatges, per a finalitzar amb una exposició, texturitzat i presentació.

Este campus és un dels més complets pels quals han passat les xiques i xics. Seguint l'itinerari, per començar hui s’ha realitzat una presentació en el Casal Jove del Port de Sagunt i posteriorment se'ls ha traslladat a les instal·lacions d’IngenioKids per començar amb les activitats de modelatge i que s'ha establit com a punt de recollida de l'alumnat. Dimarts, dimecres i dijous s'esperaran en les instal·lacions d’IngenioKids amb els braços oberts els xiquets, no obstant, la diversitat d'activitats per a estos tres dies modificarà el punt de recollida de l'alumnat. Tant el dimarts com el dijous, les activitats aquàtiques se celebraran a la Piscina Municipal d’Almudàfer i el punt de recollida es manté l'establit. Però, per al dimecres, els més joves disfrutaran d'una Scape Room organitzada al Casal Jove del Port de Sagunt, que serà també punt de recollida.

 

La regidoria de Joventut en tots els seus campus ha proposat una activitat aquàtica com a tancament de la setmana lúdica i cultural plena de reptes i diversió. Esta activitat aquàtica inclosa en el programa de cada Campus Jove 2019 consisteix en surf, paddle surf i caiac en la zona de Port Siles. Joventut ha posat un autobús per portar als jóvens des del Casal Jove del Port de Sagunt fins a les instal·lacions i el seu posterior retorn amb la tutorització en tot moment d'un monitor del Casal Jove.​