Navega cap amunt
Inicia

 Jornada per a netejar la platja del Port de Sagunt amb motiu del Dia Mundial de la Neteja

19/09/2019
Gabinet de Comunicació
L'Ajuntament de Sagunt anima la ciutadania a participar en esta jornada que començarà a les 18 hores de dissabte, 21 de setembre, i que consistirà a arreplegar envasos i altres restes que es puguen trobar en la zona sud de la platja al costat del Pantalà


Sagunt celebrarà dissabte, 21 de setembre, el Dia Mundial de la Neteja amb una jornada de neteja en la platja del Port de Sagunt. Esta iniciativa que naix de la mà del projecte Sanamares amb el suport de l’Ajuntament de Sagunt consistirà a arreplegar envasos i altres restes de fem que es puga trobar en la zona sud de la platja al costat del Pantalà. 

Amb esta activitat, segons el regidor de Platges i de la SAG, Roberto Rovira, “continuem treballant en el nostre compromís amb el medi ambient i amb la millora de les nostres platges”. Rovira ha animat la ciutadania a participar en esta jornada de neteja que es desenvoluparà durant la vesprada de dissabte.

Per a participar en l’activitat, que començarà a les 18 hores des del restaurant Las Dunas, es recomana utilitzar crema solar, portar aigua en botella reutilitzable, calcer còmode i, opcionalment, equip de busseig en superfície. L’empresa municipal de neteja SAG aportarà un contenidor y bosses de fem per a col·laborar en la neteja de la platja.