Navega cap amunt
Inicia

 Sagunt acull la nova campanya de donació de sang del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana

03/04/2020
Gabinet de Comunicació
Esta campanya de nom ‘Donaters. La xarxa més social’ continua amb la seua cita hui 3 d'abril a Sagunt i els dies 13 i 28 en Port de Sagunt

 

 

 

 

 

La ciutat de Sagunt acull la campanya ‘Donaters. La xarxa més social’, que està duent a terme el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. Els ciutadans podran continuar donant sang en els dos nuclis urbans de la ciutat. Després de l'èxit obtingut en la primera sessió del 31 de març, en el CEIP Mediterrani de Port de Sagunt, hui 3 d'abril, Sagunt acollirà una donació de sang en el CEIP Cronista Chabret fins a les 20.30 hores. També s'han proposat dues iniciatives més per a este mes, com són les donacions per al dilluns 13 d'abril, de 9.30 a 13.30 i el dimarts 28 abril, de 17 a 20.30 h, en el CEIP Mediterrani de Port de Sagunt.

 
El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana ha destacat l'èxit dels resultats de la primera cita en Port de Sagunt, perquè segons s'ha informat han anat més persones de les que estava previst. Concretament, 131 persones, en els períodes de matí i vesprada, van passar pel CEIP Mediterrani durant els dies 22 i 31 de març.
 
L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, en l'anunci dels punts de donació, durant la roda de premsa de hui, ha expressat: «La donació de sang que es va fer en el CEIP Mediterrani va ser tot un èxit. Agrair a tots els ciutadans i ciutadanes que anaren a donar, perquè continua sent necessari, o especialment necessari, en estos moments». Així mateix, l'alcalde ha animat a tota la població a participar en esta iniciativa solidària.
 
Per a esta actuació solidària s'han utilitzat els col·legis, on les sales de claustre i actes s'han convertit en sales d'espera, amb la finalitat d'oferir a la ciutadania la possibilitat de realitzar la donació de sang. Des del centre destaquen com a requisit que les persones donants han de tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú.