Navega cap amunt
Inicia

 Joventut i Infància publica un vídeo amb les activitats que ha realitzat en línia durant els mesos de quarantena

29/05/2020
Gabinet de Comunicació
Es tracta d'un resum dels reptes, concursos i iniciatives que s'han preparat en xarxes socials per a mantindre el contacte amb els menors
Fotograma del video resum publicat
El regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro
La Regidoria de Joventut i Infància ha preparat un vídeo resum de totes les activitats que ha estat elaborant el departament, tant les dirigides a xiquets i xiquetes, com a adolescents. Es tracta d'una retrospectiva del que s'ha fet en línia des de mitjans de març, que és molt, amb els menors i que suposa una memòria gràfica dels concursos, reptes, recomanacions culturals, propostes i altres en els diferents perfils de les xarxes socials de Joventut i Infància.
 
Cada final de maig, la regidoria organitza una festa per a finalitzar bona part de les activitats que arranquen el mes d'octubre, com la Fàbrica d’Arts (les escoles de música, ball, robòtica, aula jove teatre, còmic, grafiti), així com una trobada dels grups de participació i dinamització (Dinakids, Hrjove i Corresponsals), però enguany, amb la situació provocada per la COVID-19 i davant les circumstàncies, el departament ha decidit fer este resum de manera audiovisual.
 

 
 
Segons explica el regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, este vídeo «suposa un tancament a l'activitat del Casal Jove, una fi d'etapa del confinament, però també l'inici d'una altra etapa, la de la desescalada, en la qual, a poc a poc anem a obrir les nostres instal·lacions i a reprendre les activitats de manera normal i presencial».
 
Sobre el contingut del vídeo, Sampedro assenyala com al març «les nostres vides van fer un tomb i ens va tocar adaptar-nos a la realitat, reinventar-nos per a continuar oferint activitats i mantindre el contacte amb la ciutadania. Este vídeo és un resum de tota esta activitat en línia en les nostres xarxes socials, la nostra manera d'aportar esperança, futur i optimisme per a mantindre el pols i el contacte amb els xiquets i amb els grups que participen en les activitats del Casal Jove».