Navega cap amunt
Inicia

 Este divendres s'inaugura el Mercat Medieval de Sagunt

03/10/2019
Gabinet de Comunicació
El Mercat Medieval, l'Entrada de Moros i Cristians i el Dia de la Conquesta entre els actes programats per a este cap de setmana pel 9 d’Octubre

La Plaça Major i voltants s'omplirà de llocs artesanals durant el cap de setmana
La programació per la festivitat del 9 d’Octubre continua a Sagunt i al Port de Sagunt amb actes culturals i festius. Tal com es va anunciar en la presentació del programa, la programació estarà present en tots dos nuclis poblacionals del municipi.

Divendres que ve 4 d'octubre, a les 18.00 hores tindrà lloc la inauguració del Mercat Medieval de Sagunt que, un any més, congregarà veïns i veïnes i visitants gràcies als nombrosos paradetes que hi participen. El Mercat Medieval estarà obert durant el cap de setmana del 4 al 6 d'octubre i comptarà amb actuacions teatrals, recreacions històriques, danses medievals, tallers artesans i tallers i jocs infantils. L'horari del mercat serà de 10 a 14 hores i de 17 a 23 hores.

També a les 18.00 serà el Toc de tancament de portes de la Vila, un repic medieval de campanes per Campaners de Morvedre. A continuació, a les 20.00 hores es realitzarà la interpretació del Despullament del Moro a l'Església del Salvador. A les 21.30 hores, la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt acollirà la representació de l'obra Separeu-vós junts! de la companyia La Dependent. A més, del divendres 4 al diumenge 6 la Majoralia de la Puríssima Sang de Jesucrist ha organitzat una exposició en l'Ermita de la Sang que estarà oberta al públic d'11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Per al dissabte 5 d'octubre està previst que a les 19.15 hores tinga lloc l'Entrada de Moros i Cristians que, tal com es va anunciar en la presentació, enguany canvia el recorregut, que se inicia en la plaça Blasco Ibáñez, continua per Camí Reial, plaça Cronista Chabret, carrer dels Horts i finalitza en la plaça del Nou Fòrum.

El diumenge 6 d'octubre, a les 12.00 hores, se celebrarà el Dia de la Conquesta, amb ambaixades mora i cristiana en el Teatre Romà, acte organitzat per l'Associació de Moros i Cristians de Sagunt. A la vesprada, a les 18.00 hores el Grup de Danses Valencianes El Puerto ballarà a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt. I, per a finalitzar el cap de setmana, a les 19.30 hores, el Teatre de Begoña del Port de Sagunt acollirà la representació del Premi Teatre Sainet Faller 2019 de l'A. C. Falla Palleter, Açò, açò, açò és massa tú!.


Els venedors preparen els llocs per al Mercat Medieval

Edició de 2018 del Mercat Medieval