Navega cap amunt
Inicia

 La pianista Ayako Fujiki oferix un concert este divendres

17/02/2020
Gabinet de Comunicació
L'actuació serà a les 19.30 hores en el Teatre de Begonya del Port de Sagunt i l'entrada és gratuïtaLa pianista japonesa Ayako Fujiki actuarà este divendres, 21 de febrer, en el Teatre de Begonya del Port de Sagunt. L'actuació, que forma part del cicle Piano de Begonya de la programació cultural de l'Ajuntament de Sagunt, serà a les 19.30 hores, amb entrada gratuïta.

Ayako Fujiki va començar a tocar el piano quan era xiqueta i va realitzar el seu primer concert als set anys, tocant Beethoven i Chopin. A més, esta pianista i compositora d'origen japonés ha desenvolupat la seua habilitat amb una de les millors pianistes del segle XX, Alicia de Larrocha (també la primera artista espanyola a guanyar el premi de la UNESCO).

Ayako ha actuat en diversos festivals internacionals de música i sales importants al Japó, Espanya, Regne Unit, Àustria, Suïssa, Itàlia, Colòmbia i Bulgària. A més, ha compost peces orquestrades amb piano i una varietat d'instruments per a pel·lícules, publicitat i documentals, incorporant tècniques musicals clàssiques i electròniques. La pianista va llançar el seu primer àlbum original Brightwater en 2015.