Navega cap amunt
Inicia

 El projecte T´Acompanyem 2019 continua amb dos noves accions formatives sobre Neteja Industrial i Operari de Producció

15/11/2019
Gabinet de Comunicació
Esta setmana s'han iniciat estos cursos que s'oferiran durant els mesos de novembre i desembre

El projecte T’Acompanyem ha iniciat esta setmana dos noves accions formatives sobre Neteja Industrial i Operari de Producció que s'impartiran durant els mesos de novembre i desembre. Este projecte, impulsat des dels departaments de Promoció Econòmica i Industrial i Serveis Socials, està finançat pel Fons Social Europeu a través de la subvenció atorgada per Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives a l'Ajuntament de Sagunt.

El primer d’estos dos cursos és el de neteja industrial, que té una duració de 20 hores i on participen 17 persones que estan acollides al projecte T’Acompanyem 2019. El contingut del curs se centra en adquirir coneixements sobre tècniques generals de neteja industrial, productes de neteja, la neteja en diferents indústries, sistemes d'organització i prevenció de riscos laborals. A més, s'oferix de manera transversal un mòdul formatiu de plataformes mòbils de personal.

El segon dels cursos iniciats esta setmana és el d'operari de producció que té una duració de 25 hores i en el qual participen 17 persones. L'objectiu principal del curs és que l'alumnat conega els processos de mecanitzat per transformar les peces de matèria primera eliminant el material sobrant de manera controlada fins donar-los la forma i la grandària final llestos per a la fabricació. El contingut del curs se centra en adquirir coneixements sobre conceptes bàsics dels processos productius en la indústria, primers auxilis i mesures d'emergència, definició dels treballs i tècniques preventives específiques. A més, s'oferix de manera transversal un mòdul formatiu de plataformes mòbils de personal.​