Navega cap amunt
Inicia

 Mobilitat Urbana reduix els horaris d'autobús de la línia 115 (Port de Sagunt - Sagunt – València)

01/04/2020
Gabinet de Comunicació
L'objectiu d'esta reducció és el d'adaptar-se a l'Ordre TMA/306/2020, de 30 de març, que incidia en la necessitat de reduir freqüències en els servicis
Fotografia d'arxiu
Regidor de Mobilitat Urbana, Javier Raro
​Des del departament de Mobilitat Urbana informen que a partir de demà dijous, 2 d'abril, es procedirà a una reducció d'horaris de la línia d'autobús 115 (Port de Sagunt – Sagunt – València) amb l'objectiu d'adaptar-se a l'Ordre TMA/306/2020, de 30 de març, que incidia en la necessitat de reduir freqüències en els servicis al mínim possible. «En este cas, es reduix substancialment la freqüència en hora vall i es manté en els horaris d'entrada i eixida als centres sanitaris, com no podia ser d'una altra forma», ha assenyalat el regidor de Mobilitat Urbana, Javier Raro.

Cal destacar que, per ara, es mantenen els horaris i freqüències del Servei Urbà de Viatgers (Línia 102, Urbana Port de Sagunt i Urbana Sagunt) que es van fixar després de la declaració de l'estat d'alarma. En tot cas es recomana als usuaris consultar la página web d’AVSA freqüentment (http://www.avsa.es/horarios.aspx), on s'informarà de qualsevol modificació en les línies d'autobús.

Finalment, des de Mobilitat Urbana recorden també la ciutadania que la zona ORA (zona blava) està anul·lada temporalment des del passat 17 de març, així com també que la suspensió del canvi d'estacionament mensual i quinzenal, amb incidència en el dia de hui, 1 d'abril, no ha tingut cap incident, «tots els vehicles s'han mantingut en el seu lloc d'estacionament previ. Agrair la ciutadania el civisme que ha demostrat en este aspecte, tal com l'està demostrant en el seu dia a dia», ha conclòs el regidor.