Navega cap amunt
Inicia

 Continuen les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019 a Sagunt

19/09/2019
Gabinet de Comunicació
Divendres el Servei Urbà de Viatgers serà gratuït per als usuaris que l'utilitzen amb motiu del Dia Sense Cotxes i diumenge tindrà lloc una eixida amb bicicleta pel Port de Sagunt per a tot el públic, entre altres activitats
Les activitats programes per a la Setmana Europea de la Mobilitat continuen en diferents punts de la localitat. Divendres 20 de setembre se celebrarà el Dia Sense Cotxes per la qual cosa el Servei Urbà de Viatgers serà gratuït per als usuaris que l'utilitzen. A més, a partir de les 19 hores la Casa Cultural Capellà Pallarés acollirà l'acte Per una accessibilitat universal amb la projecció de tres curtmetratges, una taula de debat sobre accessibilitat i una actuació dels Amics de la Guitarra.

La Setmana Europea de la Mobilitat conclourà diumenge 22 de setembre amb una eixida amb bicicleta pel Port de Sagunt per a tot el públic. Tot aquell que participe en la marxa, que començarà a les 9.30 hores des del Triangle Umbral i recorrerà el nucli urbà del Port de Sagunt, tindrà l'oportunitat de guanyar una bicicleta que se sortejarà al final del trajecte, entre altres premis.

D'altra banda, la mostra fotogràfica Sagunt, ciutat discapacitada? de la Federació Veïnal de Sagunt i de l'Associació de Veïns La Victòria romandrà exposada en la Plaça Major fins al diumenge 22 de setembre. L'exposició mostra a través de diferents fotografies de la ciutat les diferents barreres invisibles que la ciutadania amb mobilitat reduïda o cega troba a Sagunt.L'Ajuntament de Sagunt, a través de la delegació de Mobilitat Urbana, amb la Federació Veïnal de Sagunt, ha organitzat diferents activitats al voltant de la mobilitat urbana amb la col·laboració de la Fundació Bancaixa Sagunt, de l'Associació Cultural Nautilus i de l'empresa AVSA, així com del Moviment MOUV 18 que engloba a la Federació Veïnal Sagunt, Discamp, Avocam, UDP, ADMPI, Iaio Flautes, Amics de la Guitarra i Dones de Baladre. Una jornada sobre mobilitat i accessibilitat amb xiquets i xiquetes, projeccions de documentals i debats han sigut algunes de les activitats que durant la Setmana Europea de Mobilitat s'han realitzat a Sagunt.