Navega cap amunt
Inicia

 Comerç i Mercats posa en marxa un servici d'informació a través de WhatsApp

03/07/2020
Gabinet de Comunicació
Mitjançant este canal unidireccional el departament comunicarà esdeveniments, notícies, etc. a la ciutadania

La regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt ha posat en marxa un servici d'informació a la ciutadania a través de WhatsApp. Este canal unidireccional de comunicació servirà per a donar a conèixer, a tota aquella persona que ho desitge, esdeveniments, notícies, etc. que es realitzen des del departament.

La regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, ha explicat que, amb la creació d’este servici el que es pretén és «obrir una via que ens permeta estar en contínua comunicació, i que esta comunicació siga fluida, eficaç i àgil amb totes aquelles persones que estiguen interessades a rebre informació que emane del departament de Comerç. Informarem de les diverses campanyes que s'emporten cap, d'esdeveniments, iniciatives, normativa, recomanacions, etc. Esperem que siga una ferramenta útil que ens permeta arribar a la ciutadania».

Per poder rebre estos missatges, solament cal guardar el número 667 830 178 d’AFIC Sagunt en l'agenda del telèfon mòbil i enviar un missatge instantani a través de l'aplicació WhatsApp amb les paraules ALTA AGENDA SAGUNT AFIC. Posteriorment, l'usuari o usuària rebrà un missatge de confirmació i, a partir d'ací, començarà a rebre tot tipus d'informació que genere el departament. Es recorda que este servei és unidireccional, no un grup, per la qual cosa només es rebrà la comunicació de la regidoria. Per donar-se de baixa, s'ha d'enviar un missatge indicant BAIXA AGENDA.