Navega cap amunt
Inicia

 El Casal Jove renovarà l'ocupació dels locals d'assaig musical

17/02/2020
Gabinet de Comunicació
La Junta de Govern Local ha aprovat obrir el termini perquè els grups musicals interessats, que han de ser de Sagunt i els components dels quals han de ser menors de 35 anys, sol·liciten l'ocupació
 
El 19 de febrer s'obrirà el termini per presentar les sol·licituds de renovació de l'ocupació dels locals d'assaig musical del Casal Jove per als grups musicals de jóvens del municipi. Així ho va aprovar la Junta de Govern Local en l'última sessió. Els grups interessats han de complir dos requisits principals, que els components del grup siguen menors de 35 anys i residisquen al nostre municipi. El termini de presentació finalitzarà el pròxim 11 de març.

Els grups hauran de presentar junt amb la fitxa d'inscripció, fotocòpia dels DNI dels components, maqueta amb temes originals, biografia i fotografia recent del grup, així com un compromís detallat d'actuacions i altres activitats musicals a oferir al consistori.

El Casal Jove disposa de tres locals d'assaig per a grups musicals la cessió dels quals és per dos anys i que en l'actualitat disfruten quatre grups.