Navega cap amunt
Inicia

 L'Ajuntament donarà suport a la labor de l'Associació S.O.S. Animales Sagunto

29/03/2018
Gabinet de Comunicació
El consistori assessorarà esta associació si ho necessitara i col·laborarà amb la resta d'administracions per al desenvolupament de la seua activitat
La regidora d'ADN Morvedre, María Giménez.
El Ple de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat per unanimitat recolzar la labor de S.O.S. Animales Sagunto entenent que, si procediren a tancar el lloc on desenvolupa la seua labor amb els animals, no podria començar de zero en un altre enclavament.

Segons la moció, presentada per ADN Morvedre i llegida per la regidora María Giménez, el consistori ajudarà en allò que estiga en la seua mà, assessorant en els passos que haja de donar si ho necessita, i col·laborant amb la resta d'administracions per al desenvolupament de la seua activitat.

La moció defensa que l'associació continue la seua labor social sense ànim de lucre en els terrenys situats en el terme d'Estivella, com vénen fent-ho des de 2011. A causa d'una exigència de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, S.O.S. Animales Sagunto ha de cessar la seua activitat en este refugi, ja que no té llicència municipal. 

L'associació va demanar la llicència fa anys, però l'Ajuntament d'Estivella l'ha denegada en ser un terreny qualificat com a agrícola en una norma subsidiària, perquè el PGOU encara no està tancat amb la Diputació. La renovació del PGOU d'Estivella era el moment per a sol·licitar una modificació puntual de l'ús de dites terrenes, però ha arribat abans la resolució del Consell que l'exposició pública de les noves ordenances urbanístiques. 

Ara, la vida i el benestar de més de cent animals penja d'un fil. S.O.S. Animales Sagunto ha sol·licitat una solució legal com podria ser una moratòria fins que puga presentar les al·legacions pertinents.​