Navega cap amunt
Inicia

 Sanitat continua la setmana vinent amb els tractaments contra plagues en diferents zones de la ciutat

15/11/2019
Gabinet de Comunicació
Els treballs es realitzaran en diferents punts de la ciutat per a controlar la plaga de mosquits, tractar la xarxa de clavegueram, revisar els edificis municipals i col·locar sistemes d'exclusió de coloms al CEIP MediterraniEl departament de Sanitat de l'Ajuntament de Sagunt continuarà la setmana que ve amb els treballs de control de plagues en diferents zones de la ciutat, tal com s'ha estat realitzant en els últims mesos.

Concretament, dilluns que ve, 18 de novembre, es procedirà a fer treballs de control de les plagues en els edificis públics i instal·lacions municipals i s'atendran els avisos que ha rebut el departament sobre zones conflictives. El dimarts 19 els treballs se centraran a controlar les plagues de mosquits de la zona d'Almardà, Corinto i la desembocadura del Palància. El dimecres 20 la revisió es realitzarà, de nou, en instal·lacions municipals i es procedirà a atendre nous avisos.

El dijous 21 els operaris continuaran amb els treballs de tractament de la xarxa de clavegueram realitzant la prova Crawblock, un nou i potent producte. Els treballs acabaran el divendres, 22 de novembre, en el CEIP Mediterrani amb la segona fase de col·locació de sistemes d'exclusió de coloms.

El departament de Sanitat recorda que posa a la disposició de la ciutadania diverses vies per a comunicar qualsevol incidència referent a este tipus de plagues, com són el telèfon de contacte del departament (96 265 58 58 ext. 6847, 6848, 6849, 6850) i el del regidor delegat de Sanitat, Javier Timón, (647 955 594), així com els correus electrònics sanidad@aytosagunto.es i fj.timon@aytosagunto.es.​