Navega cap amunt
Inicia

Internet a la Biblioteca

Internet a la Biblioteca

 

Des de les Biblioteques Municipals de Sagunt hem volgut donar un impuls a l'ús de les noves tecnologies millorant i ampliant la nostra oferta d'accés públic gratuït a Internet.
Oferim tres opcions diferents segons les necessitats dels usuaris: 
 
Si véns amb el teu ordinador pots utilitzar la xarxa Wi-Fi de la Biblioteca sense límit de temps a la pròpia sala de lectura.
 
La biblioteca té a la disposició dels seus socis un servei de préstec en sala de mini-ordinadors portàtils. La durada del préstec és d'una hora. És necessari ser major de 18 anys i presentar el carnet de soci de la Biblioteca.
 
Així mateix existeix una sala en el Centre Cívic del Port de Sagunt, la Cibertec@, on disposem d'una àmplia oferta de ordinadors amb accés a Internet, escàner i impressora.
Per poder utilitzar aquest servei simplement s'ha d'omplir online un  breu formulari d'alta que permetrà obtenir un nom d'usuari i contrasenya. Aquestes dades seran requerides a partir d'aquest moment sempre que es desitge fer ús de la Cibertec@.
 
La Biblioteca del Centre Cívic del Port de Sagunt també disposa d'un ordinador amb accés a internet adaptat a persones amb diferents tipus de discapacitats sensorials, cognitives o motores, o bé persones amb mobilitat reduïda. 
 

 

Horari de la Ciberteca, Centre Cívic Antic Sanatori
Horari: Hivern de 16:00 a 20:00 h. / Estiu (Juliol i Agost) de 10:00 a 14:00h.