Navega cap amunt
Inicia

 Fòrum Empreses

Plataforma creada per a millorar la comunicació i la col·laboració entre l'Ajuntament i les empreses del municipi de Sagunt.

Fòrum Empreses és un espai que permet a les empreses i al consistori compartir conversació, idees i informació, a fi de millorar aspectes d'interés per a tots.

Condicions per a formar part de Fòrum Empreses

Per a formar part del servici Fòrum Empreses haurà de complir les següents condicions i omplir el formulari de registre que apareix més avall:

    • Les empreses que vullguen participar en Fòrum Empreses hauran d'estar ubicades en el municipi o exercir la seua activitat en el.
    • Una vegada revisada, validada i acceptada la seua sol·licitud per part d'este Ajuntament, en el termini de 48 hores li informarem dels seus credencials d'accés per a poder utilitzar este servici creat per a fomentar la comunicació entre empresaris i l'administració local.
    • Totes les dades que ha de consignar en el formulari de registre són obligatoris. Estes dades han de ser certs ja que les comprovacions i posteriors comunicacions en el procés d'Alta es realitzarà sobre ells.
    • Per a qualsevol aclariment addicional, sol·licitud de modificacions o posterior baixa del servici, podrà realitzar-ho en el Tf. 96.265.58.58 (sol·licitant parlar amb alcaldia) tot això una vegada ja registrat.

Nou Usuari? Registre's!

Per favor, complete el següent formulari per a registrar-se en Fòrum Empreses:
Nom i Cognoms:
Empresa:
CIF:
Telèfon:
Correu electrònic:
 
Introduïx el codi mostrat:
Si no puede leer este número, vuelva a cargar la pantalla.
(Nota: Si no pot llegir els números en la imatge de dalt, tornar a carregar la pàgina per a generar una nova.)

Ja sóc Usuari: