Navega cap amunt
Inicia

APPs de l'Ajuntament de Sagunt

APPs de l'Ajuntament de Sagunt

  

APP Descripció de l'APP Android​ IOS Accés WEB Tutorial

Gaudeix de la guia turística oficial de la ciutat de Sagunt. Tota la informació que necessites per a gaudir de la teua estada. Llocs d'interès històric, platges, allotjaments, restaurants i molt més. La aplicació comptaa amb geolocalització perquè pugues situar-te, trobar el lloc que cerques i seguir les rutes que proposem.
Sagunt. Suma de cultures.
 

 Sistema de Notificació d'Incidències Ciutadanes en la ciutat de Sagunt. Mitjançant este sistema els ciutadans de Sagunt podran notificar a l'Ajuntament de Sagunt qualsevol tipus d'incidència que trobe en la ciutat sobre mobiliari urbà, jardineria, vies públiques, senyals de tràfic, etc… en tan sol uns minuts, amb la finalitat de que els mecanismes municipals s'activen per a la resolució d'estes incidències.
 
 
 
Aplicació per a dispositius mòbils que permet un ràpid accés a la informació sobre els esdeveniments de l'agenda cultural en la Comarca del Camp de Morvedre. Inicialment s'ofereix informació sobre horaris i esdeveniments relacionats amb Sagunt a Escena. Restaurants, hotels, on aparcar, serveis propers i taxis. També disposa de sistema de geolocalització per a facilitar la ubicació de tots els serveis esmentats.
 
 
 

 * Solament disponible per a accés i registre de comerços i empreses de serveis de Sagunt