Navega cap amunt
Inicia

Projectes Participatius

· Presentació
· Com vols que siga
· Tu decideixes
· El teu projecte

Hem fet audiències públiques i presentacions de projectes perquè els ciutadans ens digueren què pensaven i què els semblaven les propostes. Molts s'han millorat gràcies a la participació ciutadana.

Ara volem fer un pas més. Ningú com tu coneix la nostra ciutat i els seus barris i, per tant, ningú com tu, que eres el que vas a gaudir d'aquests projectes, sap millor què fer en cadascun d'ells.

D'aquesta forma, establim un mecanisme estable i senzill de participació pública en projectes de l'Ajuntament, perquè les iniciatives que duem a terme siguen més útils que mai i més teues que mai.

El funcionament és senzill. Com veuràs, apareixen les icones dels projectes que tenim en marxa, perquè en accedir a qualsevol d'ells pugues consultar en què consisteix, i poder enviar-nos les teues valoracions i propostes.

Una vegada incorporades les propostes dels ciutadans que milloren el projecte, et donarem dues opcions perquè votes la que més t'agrada ...i aqueixa serà la proposta que es realitzarà, serà el teu projecte.

Amb l'Ajuntament de Sagunt, no solament participes, ara tu decideixes

 

 

Parc arqueològic en el solar de Quevedo

veure projecte   |   participa